MediActiu crea la imatge i comunicació del nou Restaurant del Portal de L’Àngel de Barcelona, El Jardí de L’Àngel

Blog

MediActiu crea la imatge i comunicació del nou Restaurant del Portal de L’Àngel de Barcelona, El Jardí de L’Àngel

18/07/2008

Mediactiu Agència de Serveis plens ha desenvolupat el projecte integre de comunicació i imatge per al nou restaurant que acaba d’obrir les seves portes en ple cor històric i comercial de Barcelona.

El Passat 9 de juny el Restaurant “El Jardi de L’Àngel” obria les seves portes en el Carrer Portal de l’Angel, número 17 (a escassos metres de “Passeig de Gràcia” i molt proper a “Les Rambles”). El Portal de l’Àngel és l’avinguda amb mes trànsit per als vianants de Barcelona i de major cost de lloguer de tota Espanya.

El Restaurant es troba situat dins d’un palauet d’estil neoclàssic de 1876. On es pot gaudir de la tranquililitat que ofereix un bonic jardí; aïllat de sorolls i reservat per als seus clients, que podran delectar-se d’un entorn enjardinat amb palmeres, piscina desbordant i d’espectaculars artificis.

I evidentment d’una cuina molt cuidada i variada, d’estil mediterrani amb propostes de la gastronomia catalana. Dirigida pel Xef Joseph Jorba, qui ens recomana “els ravioli de verduretes amb petxina de pelegrí a la planxa i melmelada de tomàquet”, “els seus saborosos arrossos” o el “chuletón a la pedra”.

El menjador es troba situat en una carpa acristalada i climatitzada que es troba allotjada a l’aire lliure dins d’aquest agradable entorn. Compta amb zona de fumadors i no fumadors, accés a discapacitats, menú infantil, reserva de taula, música ambient,…

“El Jardí de l’Àngel és un racó de pau en l’enrenou de la ciutat”.

Per fer possible aquest projecte oferint una imatge coherent a les expectatives, la propietat a comptat amb els serveis de Mediactiu. Que s’ha responsabilitzat de l’estratègia, creació, desenvolupament, producció, implementació i que també a col·laborat amb el pla de mitjans de comunicació per donar major difusió a la nova obertura.

“La imatge que ha creat Mediactiu és elegant i fresca, transmetent un aire de certa sofisticació”. D’entre les peces realitzades destaca; la web amb administrador de continguts www.eljardidelangel.es , la sessió fotogràfica, creació d’imatges 3D del projecte partint de plànols, notes i anuncis en premsa i tots els elements que es poden trobar en el mateix local, cartes, papereria general, hospitalitals,..