Mediactiu desenvolupa la campanya del 50 aniversari de Himel

Blog

Mediactiu desenvolupa la campanya del 50 aniversari de Himel

10/08/2008

Durant aquest any té lloc la celebració de 50 aniversari de Himel, que va iniciar la seva activitat industrial en 1958.

Himel, empresa líder especialista en el disseny, fabricació i comercialització de sistemes envoltants d’acer, acer inoxidable, termoplàstic i polièster. Que faciliten la implementació de les seves instal·lacions i les protegeixen en qualsevol condició ambiental mitjançant la perfecta adaptació a totes i cadascuna de les necessitats del sector industrial, terciari i domèstic.

D’entre les festes destacar:

La reunió amb la clientela que es va allotjar a l’Hesperia Tower, acompanyada per discursos de benvinguda, de mà del Director d’Exportació Andras Perényi, i discursos sobre l’evolució de l’empresa de mans de Pascal Charriau director general. A més es va realitzar una visita guiada per Barcelona. D’entre els sopars destacar la celebrada al saló dels miralls del Teatre del Liceu. Gira “Stars in concert tour” que va tenir lloc a Baracaldo, Barcelona, ​​Madrid i Sevilla amb una participació de prop de 5.000 persones. Jornades de portes obertes a la planta de Himel de Capellades, a la fàbrica de polièster de Himel Molins de Rei amb una xocolatada i esdeveniments per a grans i petits que posteriorment van gaudir del dinar d’una paella i de tallers organitzats.

D. Julio Rodríguez, director general de la Divisió Operacional Europea de Schneider Electric, va estar present a l’acte, així com l’alcalde de Molins de Rei, D. Iván Arques i Blanch i D.ª Anna Maria Sánchez, Alcaldessa de Capellades. I la visita a el centre de producció de Capellades per part del M. Hble. Sr. José Montilla, president de la Generalitat de Catalunya.

Tots aquests actes han estat acompanyats de multitud d’elements de comunicació, multimèdia i impresos. En els que l’agència barcelonina Mediactiu ha aportat tots els seus valors tant a nivell de gestiónl, com de creativitat i desenvolupament, en tot tipus d’elements sempre intentant transmetre els valors que han fet possible l’actualitat de Himel.