Mediactiu realitza un projecte 3D per EFI Electronics Europe

Blog

Mediactiu realitza un projecte 3D per EFI Electronics Europe

30/09/2008

EFI ELECTRONICS EUROPE empresa amb una destacada trajectòria de gairebé 30 anys, dedicada a la fabricació de productes per a la protecció de l’energia. Ha confiat a Mediactiu la producció del vídeo de presentació d’una de les seves línies de producte. Concretament la sèrie SPD (Sorgeix Protection Device), aquesta gamma protegeix la instal·lació elèctrica i els dispositius connectats a ella, en cas d’Alt voltatge, com poden ser-ho els llamps en cas d’una tempesta.

Mediactiu ha realitzat un vídeo de presentació en el qual es presenten clars exemples mitjançant diferents seqüències de vídeo, gràfics i continguts 3D en què es mostren les actuals proves de laboratori. Tot això aporta un fàcil enteniment de la utilitat d’aquesta gamma de productes EFI electronics que es destina al sector residencial.

El desenvolupament del projecte s’ha fet íntegrament per Mediactiu, des del story board fins a la postproducció, passant per l’edició de vídeo, el modelatge, texturització i animació 3D, a la creació de sintonies de fons, els efectes de so i el disseny gràfic de les finestres explicatives.

L’arxiu final ha estat tancat en format PAL DV i exportat per a diversos formats, inclosos els comprimits per a web.