Disseny de catàlegs tècnics

Blog

Disseny de catàlegs tècnics

18/09/2010

Dissenyar, maquetar i composar un catàleg tècnic de productes requereix una gran dosi d’organització de la informació, a això li afegim alguna cosa tant important com preveure que es pugui afegir algun producte o secció sense que sigui necessari reeditar tots els exemplars i, per descomptat, mantenir la imatge de qualitat i estil corresponent al producte, marca i target al que es dirigeix el producte o servei.

l’estudi de disseny gràfic i disseny web Mediactiu hem dissenyat catàlegs tècnicsper una enorme diversitat d’empreses i sectors (sector farmacèutic, laboratoris, sector sanitari, sector industrial, sector elèctric i electrònic, sector alimentació i begudes, sector confiter, sector restauració, sector hostaleria, sector turístic, sector institucional…). L’experiència, des de l’any 2001 fins ara, de professió que acumulem, ens ha transferit l’experiència necessària per conèixer la importància que recau en el disseny gràfic / editorial que té el catàleg tècnic pel compliment dels objectius de vendes de les empreses que comercialitzen un producte o servei.

A més, al nostre estudi de disseny de catàlegs tècnics també oferim solucions en disseny gràfic publicitari, disseny de branding (disseny de naming, disseny de logo, creació de manual corporatiu), disseny editorial (centrat en la realització de llibres, revistes i disseny de catàlegs i memòries anuals) disseny web, disseny de packaging, disseny de la cartelleria, disseny multimèdia, retail, solucions en trade màrqueting i màrqueting directe, el màrqueting online (posicionament web en buscadors SEO, campanyes online, campanya en xarxes socials)…