2009, aporta nous comptes a Mediactiu

Blog

2009, aporta nous comptes a Mediactiu

23/02/2015

La metodologia pròpia de treball sumada a la filosofia de donar servei; personalitzat a la mida de les exigències del client, ha marcat des dels seus inicis l’actualitat de Mediactiu.

Avui Mediactiu a part de comptar amb un equip gràfic i creatiu, compta també amb un departament de programació i multimèdia, Plató fotogràfic amb fotògraf en plantilla, servei SEO-SEM, DS, també disposa de “Quality controller” i d’un responsable de “serveis al client “que ofereix assessorament estratègic i tècnic.

Per la seva estructura i la seva economia sanejada, Mediactiu afronta el futur amb optimisme i amb el mateix esperit innovador dels seus inicis que sempre l’ha portat a oferir nous productes. Packs de serveis, solucions tecnològicament avançades, SEO, SEM, DS, (majors retorns d’inversió en menor temps) ia nivell comercial tenir major presència de marca mitjançant micro campanyes de manera regular i mitjançant accions puntuals de captació i fidelització.

Aquests valors han fet possible que Mediactiu hagi ampliat el seu nombre de comptes en la primera meitat de 2009. Entre els nous comptes destaquen:

Aias, associació d’empreses de recobriment industrial.

Cellers PuigGròs, vins amb personalitat, identitat, caràcter i denominació origen Catalunya.

Ecohoteles, cadena hotelera.

Logo Groupe, Multinacional francesa del sector & oacute; ptic distribuïdora de marques de prestigi (Tag heuer, Fred lunettes, Cacharel, Salomon, Range-Rover, …)

Mas gourmet cadena innovadora de “xarcuterias delicatessen”.

Scharlab, empreses fabricant i distribuïdora de material de laboratori.

Constructora Solius, Grup empres Verdana dedicat a la construcció d’infraestructures.

Turby Ibèrica, distribuïdor en exclusiva d’aerogeneradors d’eix vertical.

I la grata sorpresa d’estar generant un important reconeixement per part dels empresaris del sector de la restauració, realitzant projectes per als restaurants “Ses Sabines” d’Eivissa, “Mirador des Port” de mallorca i els restaurants de Barcelona “Restaurant Pelai”, “restaurant Filigrana”, restaurant “El jardi de l’Àngel”, restaurant “La Traviata”, etc.

En tots aquests projectes s’han desenvolupat una àmplia varietat de solucions que cobreixen des de l’assessoria, naming, creació de la imatge corporativa, web, a l’elaboració de plans estratègics, estudi i posicionament SEO i SEM, web 2.0, fotografia, DS, multimèdia , vídeo …