AST-GLOBAL confia la seva comunicació a Mediactiu

Blog

AST-GLOBAL confia la seva comunicació a Mediactiu

23/02/2015

AST empresa multinacional especialitzada en oferir serveis en SEGURETAT, MODULARITAT I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA per a infraestructures IT, ha confiat la nova comunicació de la seva marca i serveis a l’agència creativa Mediactiu.

AST és posseïdora d’un total de 20 innovacions, patentades en Centres de Dades Assegurances i Modulars i posseeix de certificacions TÜV i SGS
AST és proveïdor global de les principals empreses de sectors com el sector financer, el sector de la distribució, sector energètic donant cobertura a empreses petrolieres i empreses de gas, sector farmacèutic, governs, sector científic, sector industrial, sector de la construcció, sector logístic i del transport, etc.

Mediactiu compta amb una gran experiència en sectors tècnics com el IT. Des dels seus inicis a treballat amb les principals marques en sectors d’automatització i control industrial (sensors, sistemes de seguretat, interruptors automàtics, senyalització), Building automation (domòtica, automatització, etc.), distribució elèctrica (ICT, cofrets i armaris envoltants, protecció contra sobretensió, canalització elèctrica, etc.) i sistemes d’instal·lació i control (inmotica, sistemes d’instal·lació VDI, mecanismes electrònics, enllumenat, etc ..) Consultoria en Eficiència energètica, TIC i tot tipus de programari per a aplicacions tècniques.

En aquest projecte Mediactiu s’ha centrat en millorar la imatge de marca ia donar forma a la comunicació d’AST, que compta amb més de 40 productes i serveis dividits en 4 unitats de negoci “data centers modulars”, “Seguretat i Eficiència IT” , “Modular Power data Shielding” i “Servei Data center”.

Mitjançant la creació de criteris d’ordre en l’aparició de continguts i la síntesi dels mateixos, s’aconsegueix mostrar de manera eficaç cadascuna de les solucions.
A nivell gràfic s’ha creat una retícula ordenada que s’acompanya d’un grafisme corporatiu que transmet els valors de marca de la companyia. També s’ha evolucionat del logotip, reforçant dels conceptes que s’han d’associar a AST “Seguretat, modularitat i Eficiència energètica”.
I com a resultat s’han desenvolupat el Catàleg de productes i serveis. També s’ha creat la nova web dotada de gestor documental.
El nou web de AST-Global compta amb dues parts; d’una banda el tauler de control o Backend que està programat en PHP + MySQL específicament per al client. Li permet gestionar qualsevol tipus de contingut, des introduir productes i editar categories de productes, o gestionar qualsevol tipus de contingut, fins introduir les seves últimes notícies al web.
A més el panell permet pujar vídeos en format flv, o bé incrustar a la web vídeos ja pujats a youtube. També és possible pujar al website arxius amb les característiques dels productes en format PDF, perquè els visitants els descarreguin. Gràcies a aquest panell, el client pot gestionar completament la web de forma autònoma. D’altra banda està el Frontend, la part visual del web, que està programat amb tecnologia PHP 5 i maquetat amb HTML, usant tècniques de posicionament. Permet visualitzar la informació en múltiples idiomes i descarregar els arxius PDF pujats. Es pot visitar a:

www.ast-global.com