El sector de la restauració en ple creixement

Blog

El sector de la restauració en ple creixement

23/02/2015

Des dels seus inicis Mediactiu ha tingut una important relació amb el sector de la restauració i l’hostaleria. Realitzant projectes per a empreses del sector de la restauració de segments tan dispars que abasten des de la coneguda companyia americana de restaurants McDonald ‘s (Compte guanyada en concurs fa 8 anys, i segueix formant part de la cartera de clients de Mediactiu, a restaurants independents o de petites cadenes locals amb diferent tipus de target. Cadenes hoteleres, com Hotels Catalonia, Hotels Apsis, Hoteles2, Ecohoteles. Així com moltes altres marques d’alimentació com Cadbury, Danone, Font Vella, Sant Dalmai, Copral, etc.

Mediactiu en 2009 ha realitzat projectes per al “Restaurant Ses Sabines” d’Eivissa, un restaurant amb terrassa situat a la riba en una privilegiada cala de Santa Eulàlia. El “Mirador des Port” de Mallorca, que ofereix magnífiques vistes sobre el port natural de la ciutat de Maó. Restaurants de Barcelona com el “Restaurant Pelai”, que es troba situat al cor de la ciutat i que uneix en la seva filosofia, tradició i creativitat “Restaurant Filigrana”, que es converteix en el restaurant d’un dels hotels insígnia de la ciutat comtal, l’Hotel Plaza. El “Restaurant La Traviata” al cor financer de les Corts, ofereix cuina de mercat. Restaurant “Braserie du Gothic” al costat de la Catedral de Barcelona i el restaurant “El jardí de l’Àngel” privilegiat pel seu jardí amb piscina i la seva cèntrica ubicació al carrer del Portal de l’Àngel.

Tots els projectes realitzats per aquests restaurants, han comptat amb una àmplia varietat de solucions que cobreixen des de l’assessoria i l’elaboració de plans estratègics en el sector de la restauració, màrqueting i comunicació, naming per a restaurant, creació de la imatge del restaurant i de tots els seus elements de comunicació (cartes de vins, menús, postres, targetes, flyers, díptics), pàgina web amb carregador de menús del dia / setmana, web 2.0, estudi i posicionament SEO i SEM per aparèixer en llocs preferents dels principals cercadors, fotografia, DS, multimèdia, vídeo, dossier de premsa … El necessari per destacar en l’àmplia oferta existent en el sector de la restauració.