Mediactiu crea la nova web de la prestigiosa Clinica dental Nart de Barcelona

Blog

Mediactiu crea la nova web de la prestigiosa Clinica dental Nart de Barcelona

23/02/2015

Més de 25 anys avalen la Clínica dental Nart, que va ser fundada amb la vocació de tractar les patologies de la cavitat oral, amb la màxima qualitat en els seus tractaments i retornant la salut bucal als seus pacients. Per poder complir amb la filosofia, de treballar atenent les necessitats dels seus pacients amb el màxim rigor, es constitueix; amb un equip de professionals altament qualificats en les diferents especialitats de l’odontologia i amb unes modernes i confortables instal·lacions dotades de la tecnologia, els equips i materials més avançats del sector.

La clínica Nart ha confiat a Mediactiu, el desenvolupament de la seva imatge i l’estratègia, posicionament orgànic i creació de la seva web corporativa.
El posicionament natural d’una web consisteix en l’aparició preferent en els principals cercadors (pi Google, Yahoo, …) després de fer una recerca genèrica. Això és molt important ja que la web, aconsegueix col·locar-se en lloc preferent en els resultats de recerca d’aquests cercadors, i obté un augment exponencial de visites, i per tant, de possibilitat de negoci.
Per fer-ho possible els departaments de consultoria, SEO, SEM i de disseny web de Mediactiu han utilitzat diferents paràmetres, per no tan sols aconseguir el posicionament natural del web www.nartclinicadental.com sinó també per mantenir al llarg del temps.

A part de la web principal o corporativa s’han creat tres dominis:

nartperiodoncia.com
implantesdentalesbarcelona.es
periodonciabarcelona.es

que redireccionen els resultats de cerca cap a webs de segmentació que aporten encara més contactes i millor posicionament.
Nart Clinica dental ha experimentat un constant creixement des de la seva fundació, gràcies al treball ben fet i l’esperit de renovació en tota la seva dimensió (tècnica, estratègica, d’imatge corporativa, comercial, …).