Mediactiu participa a la “BCN Design Week”, organitzada per BCD, Barcelona Centre de Diseny.

Blog

Mediactiu participa a la “BCN Design Week”, organitzada per BCD, Barcelona Centre de Diseny.

23/02/2015

BCN Design Week, és un congrés internacional eminentment empresarial emmarcat en l’àmbit del disseny que s’adreça a empreses i professionals de qualsevol sector productiu o de serveis, que tinguin com a motor d’activitat el coneixement i la creativitat.

Aquesta edició 2009 adquireix especial rellevància gràcies a la celebració de l’Any Europeu de la Creativitat i la Innovació.

La BDW es posiciona com un dels esdeveniments de promoció i debat entorn del disseny ineludibles a l’agenda internacional. Empreses de diversos sectors productius o de serveis, així com professionals i experts del món del disseny es donaran cita del 26 al 30 d’octubre en una plataforma d’intercanvi d’experiències en la qual s’aprofundirà sobre Design Thinking & Creativity, Design Management, Empresa familiar i Creativitat o Mobile Design, entre molts altres temes.

La participació de Mediactiu del dia 28 d’octubre, recau en l’acollida i presentació dins de les seves instal·lacions de la seva nova imatge corporativa i de diferents projectes on es mostren enginyoses solucions a tot tipus de necessitats i productes mitjançant l’estratègia, la creativitat, el grafisme i la tècnica en totes les seves vessants, de la mà dels seus responsables creatius i tècnics.