Choc & Cream, el nou producte de Gom & Choc realitzat per Mediactiu

Blog

Choc & Cream, el nou producte de Gom & Choc realitzat per Mediactiu

11/03/2015

El nou projecte de branding global per a l’empresa confiteria catalana Choc&Cream a cobert des de l’estratègia de màrqueting i de branding per al posicionament de producte, desenvolupament de concepte i de comunicació, creació de marca i del simpàtic personatge i aplicació d’imatge a packaging de producte, displays, expositors i altres elements promocionals i de trade màrqueting. Tenint en compte que el principal públic d’aquest producte és infantil-juvenil, s’ha creat un logotip amb un disseny alegre i divertit, que va acompanyat de la síntesi d’una avellana (ingredient estrella d’aquest nou producte). A nivell cromàtic s’ha establert una gamma de colors terra que reflecteixen el seu origen natural que convinen amb un segon color que estableix la gamma de producte (xocolata o mixta). A més de l’estil gràfic, branding, Mediactiu ha creat a Chocastor. La simpàtica mascota que acompanya Choc & Cream i que sempre ens recorda el sabor “xocant” d’aquest producte. Per a l’estudi de disseny gràfic Mediactiu aquest ha estat un projecte global en el qual han intervingut molts factors i àmbits del disseny, així com un producte molt prometedor. Així que us convidem a provar Choc & Cream ia conèixer a Chocastor.