Disseny del nou web de Antiga Casa Balleste

Blog

Disseny del nou web de Antiga Casa Balleste

11/03/2015

Antiga Casa Balleste és una empresa amb més de cent anys d’especialització en la fabricació de maniquies a Barcelona i han comptat amb els serveis de disseny gràfic, disseny web i fotografia de producte per a la creació de la seva nova web.

Mediactiu els ha proporcionat un disseny fresc i professional, que destaca la importància de més de 100 anys d’experiència de l’Antiga Casa Balleste de Barcelona, ​​que fabrica els maniquins segons els mateixos mètodes artesanals que s’utilitzaven en els seus inicis, que a més els fan totalment ecològics i biodegradables.

Mediactiu ha facilitat a aquesta empresa la promoció i venda dels seus productes gràcies a aquesta plataforma basada en un disseny elegant i professional, destacant la varietat dels productes i la qualitat d’aquests. El disseny està plantejat per arribar als clients gràcies a la seva fàcil navegació ia la importància de les imatges, que tenen una gran presència en cadascuna de les pantalles de la web.

L’Antiga Casa Balleste uneix en els seus productes qualitat i tradició, que es reflecteix en els millors resultats en mans dels professionals més exigents del sector, i així ho reflecteix Mediactiu en el seu nou disseny web.