El nostre estudi ha guanyat el compte de Marine Business, empresa dedicada a la fabricació d’articles nàutics exclusius

Blog

El nostre estudi ha guanyat el compte de Marine Business, empresa dedicada a la fabricació d’articles nàutics exclusius

11/03/2015

Marine Business és una empresa amb una llarga trajectòria en el sector de la nàutica. Està especialitzada en articles nàutics per millorar el confort a bord. Ofereix un variat assortiment de productes i solucions que arriben des de solucions tácnicas distribuint passarel·les i grues hidràuliques, il·luminació, vàters elèctrics, etc. Als complements per l’interiorisme del vaixell oferint solucions en parament irrompibles: vaixella amb plats de melamina, gots i copes de policarbonat. Equipa també cabina, bany i coberta amb taules, cadires i mobles nàutics, llençols ajustables i adaptables a totes les cabines, mantes, cobrellits i sacs de dormir, tovalloles de coberta i de bany, etc.

En l’actualitat l’empresa de productes nàutics Marine Business a iniciat una aposta per la millora de la seva imatge corporativa i comunicació off / on-line confiant en el nostre estudi de disseny gràfic Mediactiu, la creació i desenvolupament d’aquest projecte.

Aquest projecte és molt ampli i cobreix l’evolució i creació de 7 punts. Alguns d’ells són elements de comunicació bàsics a tenir en compte per qualsevol empresa que vulgui ser competitiva en el mercat actual. “Comunicar correctament i oferir una bona imatge és bàsic.”

Restiling del brandig: Imatge corporativa que aporta una millora en composició i lectura del conjunt d’elements del logo, consistència i evolució del grafisme cap a un estil més actual.

Màrqueting directe dirigit a clients finals i distribuïdors.

Realització, gestió i postproducció de sessions fotogràfiques de producte en entorn natural amb models i en el nostre plató fotogràfic.

Estudi, creació d’estil i desenvolupament de la nova interfície i arquitectura web multi idioma, que inclou botiga on-line i posicionament SEO.

Evolució de l’estil en el disseny gràfic de catàleg general, catàleg tènic i d’altres elements com el quadríptic de presentació, realització d’estands, etc.

Aquest projecte també ens ha permès, participar en la creació de producte i disseny tèxtil de noves col·leccions.

Per fer possible aquest ambiciós projecte a Mediactiu hem comptat amb tota la seva experiència i un equip multidisciplinari capaç d’iniciar projectes analitzant totes les possibilitats de cada marca per poder aplicar la millor estratègia, creativitat i disseny. Sempre acompanyat d’un tracte directa i àgil.