Estratègia i comunicació en punt de venda i desenvolupament d’elements per a La Naturale

Blog

Estratègia i comunicació en punt de venda i desenvolupament d’elements per a La Naturale

11/03/2015

La cadena de restaurants “La Naturale” s’especialitza en menjar artesanal italiana a confiat en l’estudi de disseny gràfic Mediactiu l’estratègia en retail i creació de les peces de comunicació per als seus punts de venda.

S’han creat les cartes de restaurant, els menu boards, accions de màrqueting directe, cartelleria, retolació, etc. L’estudi de disseny gràfic Mediactiu es va enfrontar al repte d’aconseguir que totes aquestes peces representessin gràficament l’ambient tradicional de la gastronomia italiana. Treballant amb imatges de producte, ingredients i paisatges de la Toscana. Amb això s’ha creat una gràfica que respira tota aquesta naturalitat que representa la marca italiana.

Entre altres accions Mediactiu ha creat una acció de fidelització de clients en els punts de venda de la Naturale. Per mitjà de diferents accions i elements de comunicació aconseguim consolidar la clientela. “Vam aconseguir que ens visitin més seguit i saben que premiem la seva fidelitat.

Per a la nova obertura del local de Reus entre altres es van dissenyar uns flyers que simulaven una postal. La campanya de bustiada va consistir en repartir aquests flyers com si algú hagués manat al receptor de la campanya una postal des de la Toscana, quan en realitat és un element promocional que convida a provar els sabors del nou local, a més d’un descompte especial portant el flyer. Acollida amb gran èxit, aquesta acció va suposar un gran impuls per a la nova obertura del nou restaurant La Naturale.