Mediactiu i la Barcelona Design week 2012

Blog

Mediactiu i la Barcelona Design week 2012

11/03/2015

La setena edició de la BCN Design Week, és un esdeveniment que ha aconseguit posicionar-se com la cita de referència del disseny a Barcelona i com una de les Design Weeks més importants de l’agenda internacional, organitzada pel Barcelona Centre de Disseny (BCD), obre el dilluns 1 d’octubre les seves portes amb Suècia com a país convidat, després que l’any passat fos Àustria el primer país que tingués aquest protagonisme dins de l’esdeveniment.

Sota l’eslògan Disseny 2020, empreses de diversos sectors productius o de serveis, i professionals i experts del món del disseny i la innovació es donen cita en una plataforma d’intercanvi d’experiències, debat i networking, que enguany tractarà temes com interaction design, user experience, disseny i smart cities, ecodisseny o innovació social, entre d’altres.

“Hi ha més de 50 ‘design weeks’ al món, però entre tots els participants hem aconseguit que Barcelona es posicioni com una de les més reconegudes”, aquesta iniciativa va lligada a l’estratègia Europa 2020 ia la nova política d’innovació aprovada, la ‘Innovation Union’. En les seves sis edicions anteriors, la Barcelona Design Week ha comptat amb més de 150 ponents internacionals que han fet possible que més de 6.000 persones hagin pogut aprendre i debatre sobre el disseny i la innovació.

Un any més, la BCN Design Week llega amb un ampli programa d’activitats entre les que destaquen la jornada Disseny i envelliment actiu, el Congrés Disseny 2020, el BCN City Walkshop (la trobada de dissenyadors locals, el Ecodesign Day, l’exposició ‘De la idea al negoci ), i la jornada de Portes Obertes, que permetrà visitar els participants estudis de disseny i arquitectura.

A la jornada de portes obertes Mediactiu atendrà a professionals del sector del disseny gràfic, disseny web, creació multimèdia, fotografia, vídeo creadors, arquitectes, dissenyadors industrials, estudiants, per mostrar metodologia i processos de treball, casos reals de projectes realitzats per a la diversitat de sectors i tipologies de clients i debatre posicions sobre el disseny i els seus entorns, entre d’altres.

Si voleu saber més sobre com van ser les portes obertes de la BCN Design week 2012, entrar al bloc de Mediactiu

Us esperem!