Mediactiu realitza la comunicació de farmàcies per Singuladerm

Blog

Mediactiu realitza la comunicació de farmàcies per Singuladerm

11/03/2015

Des de fa mes de 2 anys l’empresa de cosmètica farmacèutica Singuladerm que forma part del grup Lipotec, ve confiant en algunes de les solucions que l’estudi de disseny gràfic Mediactiu ofereix per a la comunicació en punt de venda. L’oferta de Singuladerm en cosmètica farmacèutica aquesta compresa per un extensa gamma de solucions que comprenen des de la lipo escultura, a la hidratació.

Per a la comunicació als clients es desenvolupen visuals de grans dimensions que s’adapten a cada punt de venda.

Aquests elements gràfics es produeixen en funció de les necessitats de cada punt de venda, ja no només pel que fa a la promoció que es vulgui realitzar si no també als materials, sistemes i evidentment a col·locació i muntatge dels mateixos, que a més sempre es produeixen en temps rècord. Amb el que li nostre client es beneficia d’un servei global cura des d’inici a fi.

El nostre estudi de disseny gràfic li ofereix sempre al client una gran agilitat de reacció que li permet maniobrar davant qualsevol estratègia de màrqueting o situació inesperada del mercat.