Mediactiu realitza la nova imatge de SupremInox, empresa líder del sector del parament domèstic i professional

Blog

Mediactiu realitza la nova imatge de SupremInox, empresa líder del sector del parament domèstic i professional

11/03/2015

SupremInox, empresa fabricant de coberteria, parament professional i domèstic, ha presentat la seva nova imatge corporativa al saló internacional Hostelco 2010, celebrat a la Fira de Barcelona. El branding corporatiu s’ha pogut apreciar a l’estand corporatiu de la Fira, en el seu nou catàleg, a la seva pàgina web i en la resta d’elements de comunicació i packaging de l’empresa

Per al desenvolupament del seu pla de comunicació, i el futur pla de màrqueting, SupremInox ha confiat en Mediactiu, que ha actuat sobre la renovació de la imatge corporativa de l’empresa per mitjà d’un restyling. El resultat ha estat l’acostament a un posicionament de mercat d’acord a l’actualitat del sector, que transmet valors com ara professionalitat, actualitat i, en definitiva, proximitat cap al seu públic Mediactiu també s’ha encarregat de la creació del nou catàleg general i el disseny i implementació de la nova web corporativa www.supreminox.com.

L’interior del catàleg mostra amb claredat l’àmplia oferta de productes que ofereix SupremInox, tant a nivell domèstic com professional. Per mitjà d’acurades fotografies de producte i imatges d’ambient / situació, un elaborat disseny i una impecable selecció de materials i impressió.

D’altra banda, el web corporatiu destaca pel seu impecable disseny, usabilitat, i el posicionament natural SEO. L’objectiu d’aquest site és ser una eina útil per als clients de SupremInox, a través del qual poder consultar la gamma de productes d’una manera fàcil i intuïtiva i trobar les últimes novetats del mercat.

SupremInox ha destacat per oferir productes fabricats amb materials innovadors i una relació qualitat preu difícil d’igualar en el mercat. Un exemple és la seva línia d’olles i paelles Ceramic, productes que contenen un innovador revestiment intern tricapa de ceràmica sense efectes nocius per al medi ambient o la salut. La creació de la imatge d’aquesta línia Ceramic també l’ha dut a terme Mediactiu.

Mediactiu és una agència de Barcelona que compta amb una àmplia plantilla formada per especialistes en les diferents disciplines que conformen un servei global destinat a cobrir les necessitats de mitjanes i grans empreses que requereixin d’un acurat i ampli servei. Mediactiu cobreix des de l’estratègia de màrqueting i comunicació, al desenvolupament creatiu, disseny gràfic, web, multimèdia i fotografia. Des de finals de l’any passat també compta amb el servei de Gestió de mitjans on-line.